u47.org

Skip to menu

De Auteur

Enkele woorden over de Kaleun

De auteur van u47.org, Rick D. Joshua, is zowel web-ontwerper als militair historicus. Hij heeft beide elementen gecombineerd om deze site te creëren. Naast deze site heeft hij ook een andere Tweede Wereldoorlog-gerelateerde site ontworpen en gecreërd, Panzer Ace gewijd aan de oorlogsdaden van de legendarische Tiger 1-commandant, Michel Wittmann. Tevens Das Kehlsteinhaus een historisch overzicht en engelstalige gids voor Hitlers bergtheehuis op de Kehlsteinberg in Beieren.

Naast het maken van historische websites voor geen andere reden dan het delen van informatie met de rest van de wereld, heeft Rick een aantal andere webcreaties gemaakt als freelance web-ontwerper en -ontwikkelaar. Dit vanuit zijn in het Verenigd Koninkrijk gevestigde bedrijf Arrowcross Computing Limited. Hij heeft websites ontworpen voor bedrijven variërend van bedrijfsconsultancy en IT-ontwikkelaars tot tuincentra.

Rick D. Joshua

Rick woont met zijn vriendin Caroline in London, Engeland en is druk bezig met haar site mytreehouse.co.uk, een verzameling van haar handgeschilderd glas, kaarten en kado's - enkele artikelen zijn beschikbaar via deze site. Naast al deze drukke werkzaamheden is Rick ook bezig met het schrijven van zijn eerste boek, dat een gezamenlijke biografie van Günther Prien, Michael Wittmann en Luftwaffe-held Hans-Joachim Marseille moet worden.

In association with amazon.com

Main Menu